Vilassar de Mar acollirà la 1a edició del “Gentic Mobile Show”

L’Associació d’empreses TIC del Maresme (GENTICwww.gentic.org) ha escollit Vilassar de Mar, municipi referent en l’aplicació de noves tecnologies i comunicació, per organitzar la primera edició del “GENTIC Mobile Show” (www.mobileshow.cat) una jornada dedicada als diferents aspectes, sectors i actors al voltant de la mobilitat tecnològica que tindrà lloc el 12 de desembre als espais del Centre Cultural Can Bisa.

Aquest esdeveniment té com a un dels seus objectius donar a conèixer a les empreses, professionals, entitats, administracions i públic en general els productes i serveis tecnològics de la comarca del Maresme i de la resta de la comunitat TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) catalana.

Per altre banda també pretén mostrar les millors solucions i serveis pels sectors professionals, industrials i per a l’usuari final així com també apropar i donar a conèixer a la societat aquestes solucions i coneixements al voltant de la mobilitat tecnològica.

El GENTIC Mobile Show constarà per una part d’una fira amb diferents stands d’empreses on els visitants podran gaudir d’una variada presència de proveïdors locals i professionals del sector per conèixer de primera mà les solucions mòbils més innovadores. Per altre part hi haurà també varies conferencies i tallers de diferents temàtiques on és tractarà la situació actual i la projecció de futur i que servirà per conèixer els aspectes més importants del sector. Entre d’altres, es parlarà de legislació, terminals mòbils, telecomunicacions, social media, ús dels mòbils en l’educació, programació d’aplicacions, webs mòbils, màrqueting, etc

En el GENTIC Mobile Show es presentaran les darreres novetats, tendències i solucions per els diferents sectors i mercats de la mobilitat tecnològica, i si podran trobar, entre d’altres, proveïdors de telecomunicacions, terminals, gadgets i accessoris, comunicació sense fils Wifi-Wimax, desenvolupadors d’aplicacions, webs adaptades a mòbils i FirstMobile, màrqueting digital. Aquesta jornada va dirigida tant a professionals, administracions com a usuaris finals i públic en general i per a totes les edats, ja que també comptarà amb continguts interessants per a estudiants i tallers per a joves i infants.