iCatMedia – Ramon Iglesias

 1.Descripció Empresa

 2.Informació Conferencia

 

1.Descripció empresa

Logo_iCatMedia_fonsDegradat_petit

 iCatMedia.net

www.icatmedia.net

info@icatmedia.net

660.98.30.40

www.facebook.com/iCatMedia

@iCatMedia

iCatMedia és una empresa que ofereix serveis multimedia, centrada en internet la comunicació i els audiovisuals. Entre els seus àmbits d’actuació hi ha la creació de projectes web, xarxes socials, disseny gràfic, vídeo, retransmissions en directe per internet, digitalització documental, il·lustració, programes formatius, etc.

 

2.Informació conferència

Ramon_Iglesias Ramon Iglesias

Director d’ iCatMedia.net

ramon@icatmedia.net

@raigro

 

Sobre el conferenciant:
Enginyer Tècnic de Telecomunicacions especialitat en so i imatge per la Universitat Politècnica de Catalunya, format també en el Graduat Multimedia pel CITM-FPC (Centre de la Imatge i Tecnología Multimedia-Fundació Politècnica de Catalunya).
És soci fundador i director d’iCatMedia, amb experiència en internet i pàgines web des de fa més de 14 anys. És també soci fundador i president del Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (entitat tecnologica sense afany de lucre) i responsable de comunicació i coordinador de Vilassar Televisió.

Titol:
“La importància del web adaptat a dispositius mòbils. Quants clients estàs disposat a perdre?”

Hora: 18:30

Lloc: Sala de Conferències, Interior de Can Bisa

Descripció:
El gran creixement dels diferents dispositius mòbils obliga a adaptar els webs per a que puguin ser fàcilment accessibles sigui quin sigui el dispositiu i el seu tamany de pantalla.