No m’ho perdo!

La jornada i conferències són lliures i gratuïtes però si confirmes la teva assistència i les conferències en les que estàs interessat ajudaràs a la organització i participaràs en el sorteig de regals al final de la jornada, just després de l’actuació dels strepits.

Omple el següent formulari, imprimeix el missatge de resposta que rebràs tot seguit al mail que ens indiquis i porta’l a l’estand de GENTIC durant el dia de la Fira fins a les 19:00h i participaràs en el sorteig d’un munt de regals.

(Fes clic aquí per veure les Bases Legals del sorteig)

No m'ho perdo

Els camps marcats amb un * s'han d'omplir obligatoriament

 

Estic interessat en les conferències següents:
(pots consultar l'agenda per més informació)

D'acord amb el previst a l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades recollides en aquest formulari seran incorporades a un fitxer responsabilitat de GENTIC, amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i l’enviament de informació relativa als seus serveis i/o esdeveniments que organitzi. Per poder atendre la seva sol·licitud és necessari emplenar-se les dades marcades amb un asterisc. Vostè té dret accedir, rectificar i cancel·lar aquestes dades, o bé a oposar-se al tractament de les seves dades de caràcter personal dirigint la seva sol·licitud, per escrit, al domicili de GENTIC o a info@gentic.org, adjuntant a aquesta sol·licitud fotocopia del seu D.N.I., passaport o qualsevol altre document vàlid.