Presentació

Logo_GMS_web

GENTIC Mobile Show presenta les darreres novetats i solucions per telefonia  i telecomunicacions mòbils, de la mà de GENTICl’associació de les empreses de tecnologia del Maresme – , als usuaris, empreses i entitats de la comarca i d’arreu de Catalunya. Els visitants podran gaudir d’una variada presència de proveïdors locals i professionals del sector, en  un espai interactiu amb un nou concepte comercial, per conèixer de primera mà les solucions TIC més innovadores.

Al GENTIC Mobile Show trobareu proveïdors de telecomunicacions, de terminals, Smartphones, Tablets, Gadgets i accessoris, de serveis de tecnologia sense fils WIFI – WiMAX , Fibra Òptica i una zona dedicada als desenvolupadors de Webs First Mobile, d’aplicacions d’Android, IOS, Windows Phone… Aquí es mostraran les millors solucions pels sectors professionals, industrials i per la societat civil del Maresme.

Aquesta mostra té un intencionat caràcter local on participen activament les millors empreses dedicades a solucions de Noves Tecnologies de GENTIC, l’Ajuntament de Vilassar com a  referent en la aplicació de tecnologia al servei dels ciutadans, les administracions públiques implicades amb el sector TIC i amb el patrocini de grans empreses catalanes de referència compromeses en apropar la tecnologia al públic en general.

També hi ha un programa de conferències professionals per conèixer els aspectes més importants del sector dins la nostra comarca.

Els Objectius del  GENTIC Mobile Show són:

  • Mostrar les darreres solucions tecnològiques a persones i empreses de la ma de les empreses TIC del Maresme.
  • Mostrar el potencial TIC d’empreses i Professionals del Maresme.
  • Esdevenir una jornada de referència en el Maresme on els assitents i professionals que intervenen trobin solucions tecnològiques i oportunitats de negoci.
  • Apropar la tecnologia a usuaris, empreses i administracions públiques del Maresme i d’arreu del País.

També es disposarà d’una sala de conferències per tal d’oferir i debatre les darreres novetats comercials.

Per un altre banda, hi haurà un àrea de demostracions d’equips, equipaments i aplicacions.

Consulta totes les activitats a l’apartat AGENDA d’aquest web.

> Descarrega el TRÍPTIC fent clic aquí (*.pdf)

> Descarrega el CARTELL fent clic aquí o a la imatge inferior (*.jpg)

Cartell-GMS_petit