The World of Thor – Àlex Ruestes

 1.Descripció Empresa

 2.Informació Conferencia

 

1.Descripció empresa

TWOT

The World of THOR

 C/MONT, 58, 08340 VILASSAR DE MAR

 93.180.86.49

 info@the-world-of-thor.com

 www.the-world-of-thor.com

 es.linkedin.com/in/theworldofthor

 @TheWorldOfThor

The World of THOR és proveïdor de dispositius mòbils robusts en el mercat espanyol. Smartphones, PDA’s i Tablets. Proporcionem solucions mòbils completes per a empreses i sectors industrials com logística, ingenieria forestal, alimentació, distribució, topografia, automoció, química, serveis i medi ambient. Els nostres  productes són coneguts per la seva combinació de fiabilitat i robustesa per fer front a les aplicacions de camp més exigents. Amb Sistema Operatiu Windows Mobile, Windows 7 i Android, i classificació IP65 o superior, han estat provats per resistir caigudes, vibracions i condensacions.

 

2.Informació conferència

AlexRuestes Àlex Ruestes

Managing Director The World of Thor

alex@the-world-of-thor.com

607575919

 

Sobre el conferenciant:
Amb més de 25 anys dexperiència en el sector de la Identificació Automàtica i de la Mobilitat, l’Àlex Ruestes ha treballat en les més importants empreses del sector, desenvolupant i aplicant les diferents tecnologies del moment a les necessitats de les Empreses. En l’actualitat, i des de fa 6 anys, és soci co-fundador de “The World of Thor”, on aplica amb eficàcia tota la seva experiència porfessional oferint solucions de mobilitat industrial a empreses dels més variats sectors: GIS, Distribució, Logística, automoció, Protecció Civil, químic, Ingenieries, forestal,…..

Titol:
“Smartphones d’ús professional”

Hora: 17:30

Lloc: Sala de Conferències, Interior de Can Bisa

Descripció:
Desafortunadament, la majoria dels telèfons intel·ligents de consum no es construeixen pensant en un ús professional, i no poden fer front a entorns de treball durs o exigents. Això vol dir que moltes empreses que abracen la mobilitat  han de considerar els telèfons intel·ligents robustos per satisfer les demandes de la seva indústria. Són molts els fabricants, dispositius i opcions a tenir en compte, que poden fer difícil identificar quin dispositiu és el millor per al seu negoci i el seu pressupost.